Ξένες γλώσσες Πώς να μάθω ιταλικά από το internet

Πώς να μάθω ιταλικά από το internet

Αν αναρωτιέστε "πώς να μάθω ιταλικά από το internet" εντελώς δωρεάν και πόσο εφικτό είναι, σας έχουμε την απάντηση: Εφόσον έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, θέληση και χρόνο, τότε μπορείτε να μάθετε ιταλικά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο χωρίς να πατήσετε το πόδι σας σε φροντιστήριο—και χωρίς να ξοδέψετε καθόλου χρήματα.

Πώς να μάθω ιταλικά

Πώς να μάθω ιταλικάΠαρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους για δωρεάν εκμάθηση ιταλικών στο internet, οι οποίοι είναι είτε εντελώς δωρεάν, είτε επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν λειτουργίες και περιεχόμενο με δυνατότητα πρόσβασης σε ακόμα περισσότερα με πληρωμή.

Το Memrise σας επιτρέπει να μάθετε ιταλικά με πολλά δωρεάν μαθήματα. Κάνει τη μάθηση διασκεδαστική παρουσιάζοντας τα μαθήματα ως μια σειρά από παιχνίδια και flashcards. Όλες οι κάρτες του Memrise χρησιμοποιούν βοηθήματα απομνημόνευσης για να βοηθήσουν στη γρήγορη διατήρηση των πληροφοριών. Αυτό κάνει το Memrise εξαιρετικό για αρχάριους στα ιταλικά, επειδή ξεκινά από την αρχή και σας βοηθά να χτίσετε το λεξιλόγιο με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Το ItalianPod101 θα σας φανεί πιο χρήσιμο αν γνωρίζετε ήδη τα βασικά. Τα μαθήματά του βασίζονται στο listening και βελτιώνουν την ακουστική σας κατανόηση ενώ διδάσκεστε άλλα γλωσσικά στοιχεία. Το ItalianPod101 διαθέτει δωρεάν μαθήματα σε μορφή podcast για όλα τα επίπεδα.

To One World Italiano, που αναπτύχθηκε από ένα σχολείο ιταλικής γλώσσας στο Κάλιαρι της Ιταλίας, παρέχει ατελείωτους πόρους για την ιταλική γραμματική, το λεξιλόγιο, τα ρήματα, την ανάγνωση, την ακρόαση και άλλα, καθώς και αυθεντικό υλικό από εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι δωρεάν και κατάλληλο για όλα τα επίπεδα.

Το Language Transfer προσφέρει μια μη συμβατική αλλά αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας εντελώς δωρεάν και προτείνεται για αρχάριους έως και μεσαίου επιπέδου μαθητές.

Το The Thinking Method του γλωσσολόγου Μιχάλη Ελευθερίου, περιστρέφεται γύρω από την έννοια της μεταφοράς όσων ήδη γνωρίζετε από τα αγγλικά στα ιταλικά. Δημιουργημένο ώστε να ενθαρρύνει τον εγκέφαλό σας να κάνει συνδέσεις, έχει ως στόχο να μη χρειάζεται να μάθετε τη γλώσσα από την αρχή.

Πώς θα μάθω ιταλικά αν έχω φορτωμένο πρόγραμμα

Πώς θα μάθω ιταλικά: Για τους επίδοξους μαθητές ιταλικών που είναι πάντα εν κινήσει ή δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο, τα Podcasts είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε να μαθαίνετε ιταλικά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να τα ακούτε όποτε θέλετε και αποτελούν μια έξυπνο μέθοδο για να εξοικειωθείτε με τη γλώσσα, να βελτιώσετε την προφορά και το λεξιλόγιό σας.