Ξένες γλώσσες 4 λόγοι που θα σας πείσουν να ξεκινήσετε άμεσα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών

4 λόγοι που θα σας πείσουν να ξεκινήσετε άμεσα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών

Αποφασίσατε ότι θέλετε να ξεκινήσετε ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών. Sehr gut! Είστε και εσείς όμως που αναρωτιέστε αν τα Γερμανικά είναι καλή επιλογή...

Γνωστά για τις παράλογα μεγάλες λέξεις και την ασυνήθιστη δομή της γραμματικής, η εκμάθηση Γερμανικών αρχικά φαίνεται αποθαρρυντική. Και όμως! Πιστεύουμε ότι τα Γερμανικά είναι μια εξαιρετική επιλογή ξένης γλώσσας και έχουμε 4 καλούς λόγους γι' αυτό! 

Πρώτον, σε αντίθεση με τα Αγγλικά, τα Γερμανικά έχουν μια τυποποιημένη μορφή, η οποία διδάσκεται σε σχολεία σε όλη την Ελβετία, την Αυστρία και τη Γερμανία. Αυτό το νέο σύστημα, γνωστό ως Neue deutsche Rechtschreibung, τέθηκε σε εφαρμογή προκειμένου να γίνει η ορθογραφία των λέξεων πιο ομοιόμορφη και προβλέψιμη. Ως εκ τούτου, η γερμανική γλώσσα έχει κανόνες ορθογραφίας που είναι πολύ πιο αυστηροί από εκείνους στα αγγλικά.

Δεύτερον, η γερμανική ορθογραφία σχετίζεται άμεσα με την προφορά που σημαίνει ότι οι λέξεις γράφονται όπως προφέρονται! Αμέσως μόλις μάθετε τους βασικούς κανόνες προφοράς, θα είστε σε θέση να διαβάσετε οποιαδήποτε λέξη σωστά στα Γερμανικά. 

Τρίτον, Φρόιντ, Μπετόβεν, Νίτσε, Μότσαρτ. Κάποιος θα είναι ο αγαπημένος σας! Μερικοί από τους μεγαλύτερους στοχαστές, καινοτόμους και μουσικούς στον κόσμο μιλούσαν Γερμανικά. Μαθαίνοντας τη γλώσσα θα μπορέσετε να κατανοήσετε περισσότερο τη δημιουργική τους σκέψη και το έργο τους.

Τέταρτον και σημαντικότερο, αν θέλετε να δημιουργήσετε την επόμενη εφαρμογή εκατομμυρίων, εάν είστε επιχειρηματίας, digital nomad ή φιλοδοξείτε να βρείτε χρυσό στη βιομηχανία των startups, το Βερολίνο είναι μονόδρομος. Ο πολιτισμικός και οικονομικός κόμβος που ευνοεί την υλοποίηση νέων ιδεών. Ως οικονομικό κέντρο της Ευρώπης, η έναρξη μιας εταιρείας στη Γερμανία είναι πιθανό να σας δώσει υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας και ειδικά στο Βερολίνο.

Σας πείσαμε; Βρείτε σήμερα κιόλας τον ιδανικό δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών στο instateacher!