Ξένες γλώσσες Αυτές είναι οι 4 πιο χρήσιμες ξένες γλώσσες για το 2020!

Αυτές είναι οι 4 πιο χρήσιμες ξένες γλώσσες για το 2020!

Αυτές είναι οι 4 πιο χρήσιμες ξένες γλώσσες για το 2020 με τα Γερμανικά και τα Ισπανικά να παραμένουν σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια και τα Αγγλικά να θεωρούνται πλέον δεδομένα. Στο instateacher θα βρείτε καθηγητές ξένων γλωσσών για ιδιαίτερα ή online μαθήματα.

Γερμανικά

Ως μία από τις 26 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα Γερμανικά είναι η μητρική γλώσσα περίπου 110 εκατομμυρίων ανθρώπων ενώ 52 εκατομμύρια γνωρίζουν Γερμανικά. Βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών στο instateacher.gr.

Επίσημη γλώσσα σε: Γερμανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Λίχτενσταϊν.

Ισπανικά

Τα Ισπανικά είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα στον κόσμο (μετά τα Μανδαρινικά κινέζικα) με 470 εκατομμύρια να την μιλούν ως μητρική και άλλα 100 ως δεύτερη ή τρίτη γλώσσα. 

" Τα Ισπανικά είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα στον κόσμο (μετά τα Μανδαρινικά κινέζικα) με 470 εκατομμύρια να την μιλούν ως μητρική."

Επίσημη γλώσσα σε: Μεξικό, Κολομβία, Ισπανία, Αργεντινή, Περού, Βενεζουέλα, Χιλή, Εκουαδόρ, Γουατεμάλα, Κούβα, Βολιβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ονδούρα, Παραγουάη, Ελ Σαλβαδόρ, Νικαράγουα, Κόστα Ρίκα, Πουέρτο Ρίκο, Παναμά, Ουρουγουάη και Ισημερινή Γουινέα. Βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών στο instateacher.gr.

Αραβικά

Είναι η 5η πιο διαδεδομένη γλώσσα στον κόσμο με περισσότερα από 420 εκατομμύρια να την μιλούν παγκοσμίως και η επικρατούσα γλώσσα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως. Βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα αραβικών στο instateacher.gr.

Επίσημη γλώσσα σε: Αίγυπτο, Αλγερία, Σουδάν, Ιράκ, Μαρόκο, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Συρία, Τυνησία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Λιβύη, Λίβανο, Παλαιστίνη, Μαυριτανία, Ομάν, Κουβέιτ, Κατάρ και Μπαχρέιν.

Ρωσικά

Τα Ρωσικά είναι η 8η πιο διαδεδομένη γλώσσα στον κόσμο με περισσότερα από 200 εκατομμύρια να την μιλούν σε 16 χώρες. Βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα ρωσικών στο instateacher.gr.

Επίσημη γλώσσα σε:

Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιζία και Ρωσία. Στο Τουρκμενιστάν τα ρώσικα είναι ευρέως διαδεδομένα σε ολόκληρη τη χώρα και τα μιλούν είτε ως κύρια είτε ως δευτερεύουσα γλώσσα.