Πληροφορική Οι top γλώσσες προγραμματισμού για το 2020

Οι top γλώσσες προγραμματισμού για το 2020

Οι top γλώσσες προγραμματισμού για το 2020 που αξίζει να μάθετε ή να εξελίξετε. Ακόμη και αν είστε expert σε μία γλώσσα προγραμματισμού είναι σημαντικό να έχετε τουλάχιστον μία σχετική εξοικείωση με κάποιες από τις υπόλοιπες γλώσσες που έχουν αυτή τη στιγμή μεγάλη ζήτηση. Αυτό θα κάνει τη διαφορά στην εύρεση μιας καλύτερης θέσης εργασίας με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές και στην επαγγελματική σας εξέλιξη γενικότερα.

Η ίδια η φύση της δουλειάς ενός IT προϋποθέτει ότι είναι πάντα ενήμερος για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και ότι εκπαιδεύεται διαρκώς πάνω σε αυτές. Σε μία εποχή που οι προγραμματιστές έχουν τεράστια ζήτηση είναι ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας δίνοντας μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας ή αν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με τον προγραμματισμό να γνωρίζετε ποιες γλώσσες είναι περιζήτητες.

Ένα ευρύτερο πεδίο γνώσης θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για την εκάστοτε εταιρική ανάγκη. Το να μπορείτε να γράψετε κώδικα για το διαδίκτυο, το service writing και η διαχείριση τεράστιων συνόλων δεδομένων αποτελούν βασικές γνώσεις για το σύγχρονο προγραμματιστή.

Για το "service writing" η "C# και η .NET Core είναι οι κυρίαρχες επιλογές στην αγορά. Για τη διαχείριση μεγάλων συνόλων δεδομένων η Python και η Spark κάνουν καλύτερα τη δουλειά.

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Η τεχνολογία αλλάζει διαρκώς και με ταχύτατους ρυθμούς γιαυτό και ένας προγραμματιστής για να καταφέρει να ξεχωρίσει θα πρέπει να εμπλουτίζει διαρκώς τις γνώσεις του και να είναι διορατικός σε σχέση με τις μελλοντικές τάσεις και ανάγκες της ανάπτυξης λογισμικού.

Σύμφωνα λοιπόν με τους experts αλλά και τα στοιχεία μεγάλων εταιρειών σχετικά με τα λογισμικά και τις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούν ή θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν μέσα στο 2020 αυτές είναι οι top γλώσσες προγραμματισμού:

Βρείτε στο instateacher πιστοποιημένους καθηγητές πληροφορικής για ιδιαίτερα και online μαθήματα προγραμματισμού και απογειώστε την καριέρα σας!