Αυγουλής Δημήτρης  30 ετών

  • Υποψήφιος Διδάκτορας
  • Επιστήμονας Τροφίμων - Γεωπόνος
Υποψήφιος Διδάκτορας
Επιστήμονας Τροφίμων - Γεωπόνος
Μήνυμα στον καθηγητή
12μαθήματα
2έτη εμπειρίας
1πτυχίο

Ιδιαίτερα μαθήματα της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Γεια σας,
Ως απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και εν ενεργεία υποψήφιος διδάκτορας με επικουρικό διδακτικό έργο σε εργαστήρια Μηχανικής και Επεξεργασίας τροφίμων, παραδίδω μαθήματα δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου, που σχετίζονται με την Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, ή Χημείας-Βιολογίας (Μοριακής και μη) σε φοιτητές/-τριες ή μαθητές.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

περισσότερα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος διδάκτορας με εξειδίκευση στον τομέα των τροφίμων, της ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και των σύγχρονων τεχνολογιών επεξεργασίας. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει εργαστηριακή και εφαρμοσμένη έρευνα σε αντικείμενα όπως η επεξεργασία τροφίμων, η μελέτη φυσικοχημικών ιδιοτήτων και η ανάπτυξη βιώσιμων διαδικασιών παραγωγής.

Η διδακτική μου προσέγγιση βασίζεται στην προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μαθητή, εστιάζοντας στην κατανόηση της ύλης, την ανάπτυξη κριτικής σκέψης και την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων. Παρέχω υποστήριξη σε θέματα που αφορούν την επιστήμη τροφίμων, τη χημεία, τη βιολογία και τη σχετική ορολογία, καλύπτοντας από σχολικό επίπεδο έως πανεπιστημιακά μαθήματα και εργασίες.

Η δέσμευσή μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους, προσφέροντας εξατομικευμένη καθοδήγηση, μεθοδικότητα και πάθος για τη γνώση. Εάν επιθυμείτε έναν έμπειρο επιστήμονα που κατανοεί τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου, είμαι εδώ για να σας υποστηρίξω.

περισσότερα

Μαθήματα

Πανεπιστημιακά

Χημεία

Εξυπηρετεί και
Ανόργανη Οργανική Ενόργανη Ανάλυση

Πανεπιστημιακά

Βιολογία

Εξυπηρετεί και
Μοριακή Βιολογία

Πανεπιστημιακά

Τεχνολογία Τροφίμων

Εξυπηρετεί και
Συντήρηση τροφίμων Ανάλυση τροφίμων Επεξεργασία τροφίμων Συσκευασία τροφίμων Αρχές βιοτεχνολογίας τροφίμων Φυσικές και δομικές ιδιότητες τροφίμων Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων

Πανεπιστημιακά

Τεχνολογία Προϊόντων

Εξυπηρετεί και
Φυτική προέλευση Ζωική προέλευση

Διαθεσιμότητα

ΔευΔευ ΤριΤρι ΤετΤετ ΠεμΠεμ ΠαρΠαρ ΣαβΣαβ ΚυρΚυρ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα

Περιοχές εξυπηρέτησης

  • 161 περιοχές σε Αττική
    • Αθήνα Κέντρο
    • Πειραιάς Κέντρο
    • Αγία Βαρβάρα
    • Αγία Παρασκευή
    • Αγία Σοφία
    • Άγιοι Ανάργυροι
    • Άγιος Αρτέμιος
    • Άγιος Δημήτριος
    • Άγιος Ελευθέριος
    • Άγιος Ιωάννης Ρέντη
    • Άγιος Νικόλαος
    • Άγιος Παντελεήμονας
    • Άγιος Στέφανος
    • Αιγάλεω
    • Ακαδημία
    • Ακαδημία Πλάτωνος
    • Ακρόπολη
    • Άλιμος
    • Αμπελόκηποι
    • Ανθούσα
    • Άνοιξη
    • Άνω Λιόσια
    • Άνω Πατήσια
    • Αργυρούπολη
    • Αχαρνές (Μενίδι)
    • Βάρη
    • Βάρκιζα
    • Βαρυμπόμπη
    • Βοτανικός
    • Βούλα
    • Βουλιαγμένη
    • Βριλήσσια
    • Βύρωνας
    • Γαλάτσι
    • Γέρακας
    • Γκάζι
    • Γκύζη
    • Γλυκά Νερά
    • Γλυφάδα
    • Γούβα
    • Γουδί
    • Δάφνη
    • Διόνυσος
    • Δραπετσώνα
    • Δροσιά
    • Εκάλη
    • Ελληνικό
    • Ελληνορώσων
    • Εξάρχεια
    • Ερυθρός Σταυρός
    • Ευαγγελίστρια
    • Ζεφύρι
    • Ζωγράφου
    • Ζωοδόχος Πηγή
    • Ηλιούπολη
    • Ηράκλειο
    • Θησείο
    • Θρακομακεδόνες
    • Θυμαράκια
    • Ίλιον
    • Ιλίσια
    • Καβούρι
    • Καισαριανή
    • Καλλιθέα
    • Καλλιμάρμαρο
    • Καλλίπολη
    • Καματερό
    • Καμίνια
    • Κάντζα
    • Καρέας
    • Καστέλα
    • Καστρί
    • Κάτω Πατήσια
    • Κεραμεικός
    • Κερατσίνι
    • Κεφαλάρι
    • Κηφισιά
    • Κοκκινιά
    • Κολοκυνθού
    • Κολωνάκι
    • Κολωνός
    • Κορυδαλλός
    • Κουκάκι
    • Κουντουριώτικα
    • Κρυονέρι
    • Κυψέλη
    • Λαμπρινή
    • Λόφος Σκουζέ
    • Λυκαβηττός
    • Λυκόβρυση
    • Μανιάτικα
    • Μαρούσι
    • Μελίσσια
    • Μεταμόρφωση
    • Μεταξουργείο
    • Μετς
    • Μικρολίμανο
    • Μοναστηράκι
    • Μοσχάτο
    • Νέα Ερυθραία
    • Νέα Ιωνία
    • Νέα Κηφισιά
    • Νέα Πεντέλη
    • Νέα Σμύρνη
    • Νέα Φιλαδέλφεια
    • Νέα Φιλοθέη
    • Νέα Χαλκηδόνα
    • Νεάπολη
    • Νέο Φάληρο
    • Νέο Ψυχικό
    • Νέος Κόσμος
    • Νίκαια
    • Ντράφι
    • Ομόνοια
    • Παγκράτι
    • Παλαιό Φάληρο
    • Παλλήνη
    • Παπάγου
    • Πασαλιμάνι
    • Πατήσια
    • Πεδίον Άρεως
    • Πειραϊκή
    • Πεντέλη
    • Πέραμα
    • Περισσός
    • Περιστέρι
    • Πετράλωνα
    • Πετρούπολη
    • Πεύκη
    • Πλάκα
    • Πλατεία Αμερικής
    • Πλατεία Αττικής
    • Πλατεία Βάθης
    • Πλατεία Βικτωρίας
    • Πλατεία Κάνιγγος
    • Πλατεία Κλαυθμώνος
    • Πλατεία Κολιάτσου
    • Πλατεία Μαβίλη
    • Πολύγωνο
    • Ριζούπολη
    • Ροδόπολη
    • Ρουφ
    • Σεπόλια
    • Σκαραμαγκάς
    • Σταθμός Λαρίσης
    • Σταμάτα
    • Σύνταγμα
    • Ταμπούρια
    • Ταύρος
    • Τερψιθέα
    • Υμηττός
    • Φιλοθέη
    • Φιλοπάππου
    • Φρεαττύδα
    • Χαϊδάρι
    • Χαλάνδρι
    • Χατζηκυριάκειο
    • Χίλτον
    • Χολαργός
    • Ψυρρή
    • Ψυχικό

Πτυχία

  • Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  (ΑΕΙ)

    Πτυχίο - Επιστήμονας Τροφίμων - Γεωπόνος 2021

Βιογραφικό

  • 2024 - Σήμερα
    Research Associate - Dignity S.A.
  • 2023 - Σήμερα
    PhD Candidate
  • 2022 - 2023
    R&D Manager - Bubbletea Supply Company S.A.

Προσφορές

  • Έκπτωση για γκρουπ
  • Έκπτωση σε αδέρφια
  • Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες

Υπηρεσίες

  • Διδασκαλία σε γκρουπ
  • Προσωπικές σημειώσεις

Αξιολογήσεις

  • 5.0

    1 κριτική
    • 5
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1
    Θα πρέπει να συνδεθείτε
    για να μπορέσετε να αξιολογήσετε.
  • Ελένη Σ.

    10 Δεκ 2024

    Ο Δημήτρης είναι πραγματικά εξαιρετικός! Έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου και είναι πάντα προετοιμασμένος για το μάθημα. Οι εξηγήσεις του είναι ξεκάθαρες και κατανοητές. Δείχνει μεγάλη υπομονή και προσαρμόζει το μάθημα στις ανάγκες μου. Επιπλέον, είναι ευγενικός, υποστηρικτικός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει με απορίες ή επιπλέον επεξηγήσεις. Η εμπειρία μαζί του είναι μοναδική και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον χρειάζεται υποστήριξη στο συγκεκριμένο αντικείμενο. (Μηχανική τροφίμων, Επεξεργασία τροφίμων , Φυσικές Δομικές Ιδιότητες τροφίμων)