Ιδιαίτερα μαθήματα Iδιαίτερα μαθήματα τιμές: Πόσο κοστίζει το μάθημα κατά μέσο όρο;

Iδιαίτερα μαθήματα τιμές: Πόσο κοστίζει το μάθημα κατά μέσο όρο;

Τα ιδιαίτερα μαθήματα γίνονται όλο και πιο αναγκαία για τη διασφάλιση των επιδόσεων των μαθητών και την επιτυχία τους στις πανελλήνιες. Δείτε παρακάτω πόσο κοστίζουν κατά μέσο όρο και πώς καθορίζονται οι τιμές τους.

Ιδιαίτερα μαθήματα τιμές

Κατά μέσο όρο, ένα ιδιαίτερο μάθημα κοστίζει από 5€ έως 20€ την ώρα. Η χρέωση διαφέρει ανάλογα με το μάθημα, το επίπεδο εκπαίδευσης του καθηγητή, την εξειδίκευση και τη δυσκολία του μαθήματος. Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τα δίδακτρα είναι εάν το μάθημα θα διδάσκεται στο χώρο του μαθητή ή online.

Οι αμοιβές των δασκάλων είναι συχνά ανάλογες με τις τάξεις των μαθητών. Για παράδειγμα, η προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις έχει υψηλότερο κόστος διδασκαλίας σε σύγκριση με τη μελέτη δημοτικού.

Μαθήματα και ζήτηση

Τα μαθηματικά είναι αναμφισβήτητα το μάθημα με τη μεγαλύτερη ζήτηση παγκοσμίως. Η υψηλή ζήτηση για ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών μεταφράζεται σε υψηλότερο κόστος. Τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών ακολουθούν παρουσιάζοντας διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση. Καθώς οι ανάγκες για επικοινωνία στα αγγλικά ολοένα και αυξάνονται με την πρόοδο της τεχνολογίας και τις νέες απαιτήσεις της εποχής, μαθητές σχολείου αλλά και ενήλικες επιλέγουν τα ιδιαίτερα μαθήματα ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να μάθουν αγγλικά.

Εξειδίκευση

Όταν επιλέγετε ιδιαίτερα μαθήματα, το επίπεδο εξειδίκευσης των καθηγητών μπορεί να ποικίλλει, κάτι που τελικά έχει αντίκτυπο στην τελική τιμή που ορίζει ο καθηγητής ανά ώρα. Όσοι παραδίδουν ιδιαίτερα μαθήματα μπορεί να είναι είτε αυτοδίδακτοι εμπειρογνώμονες (όπως για παράδειγμα μουσικοί ή καλλιτέχνες) είτε επαγγελματικά καταρτισμένοι δάσκαλοι με πολυετή εμπειρία. Τα προσόντα και η εμπειρία τους επηρεάζουν την χρέωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένας λιγότερο έμπειρος δάσκαλος δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να παρέχει εξαιρετικά μαθήματα στους μαθητές του.

Επίσης να αναμένετε ότι οι καθηγητές με επιπλέον πιστοποιητικά και διπλώματα θα ζητήσουν υψηλότερη τιμή ανά ώρα. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι επένδυσαν πολύ χρόνο, χρήμα και προσπάθεια στην εκπαίδευσή τους. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι τιμές των μαθημάτων καθορίζονται αποκλειστικά από τους καθηγητές και το instateacher δεν παρεμβαίνει με κανένα τρόπο στις χρεώσεις τους. Ιδιαίτερα μαθήματα τιμές: 

Δημοτικό Τιμή/ώρα
Μελέτη Δημοτικού 3-15€
Ξένες γλώσσες Τιμή/ώρα
Αγγλικά 5-18€
Γαλλικά 5-18€
Γερμανικά 5-20€
Ιταλικά 7-18€
Ισπανικά 7-19€
Ρωσικά 8-20€
Τουρκικά 8-20€
Σχολικά Τιμή/ώρα
Μαθηματικά 3-18€
Φυσική 4-18€
Χημεία 4-20€
Βιολογία 4-20€
Σχολικά Τιμή/ώρα
Πληροφορική 6-25€
ΑΟΘ 5-19€
ΑΕΠΠ 7-19€
Φιλολογικά Τιμή/ώρα
Αρχαία Ελληνικά 5-18€
Έκθεση 5-18€
Λατινικά 5-19€
Ιστορία 5-18€
Νεοελληνικά Κείμενα 5-18€
Νεοελληνική Λογοτεχνία 5-18€
Νέα Ελληνικά 5-19€
Μουσική Τιμή/ώρα
Κιθάρα 6-22€
Πιάνο 10-25€
Drums 10-25€
Βιολί 12-25€
Φωνητική 10-23€
Μπουζούκι 14-20€