Ξένες γλώσσες Γιατί να προτιμήσετε τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

Γιατί να προτιμήσετε τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών

Γιατί να προτιμήσετε τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε σχέση με τα μαθήματα σε φροντιστήριο. Αναρωτιέστε αν τα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών αξίζουν τελικά την επένδυση;

Σαφώς και τα δύο είδη διδασκαλίας αγγλικών παρουσιάζουν πλεονεκτήματα όμως τα ιδιαίτερα μαθήματα αποδεικνύονται η value for money επιλογή παρόλο που κοστίζουν περισσότερο. Ας δούμε για ποιους λόγους.

Προσλαμβάνοντας έναν δάσκαλο/δασκάλα αγγλικών για ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι σημαίνει ότι έχετε εγκρίνει το πρόσωπο αυτό και τις ικανότητες του -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σας -ή του παιδιού σας- προτιμήσεις και ανάγκες μάθησης.

Οι έρευνες λένε ότι όταν δεν συμπαθούμε τον καθηγητή/καθηγήτρια μας ή τον τρόπο διδασκαλίας του/της τείνουμε να αδιαφορούμε για το μάθημα ή να μαθαίνουμε δυσκολότερα.

Το γεγονός ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα κοστίζουν περισσότερο μας κάνει -αυτό ισχύει για τους ενήλικες μαθητές- να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο μάθημα διότι δεν θέλουμε να νιώθουμε ότι πάνε χαμένα τα χρήματα μας.

Κάθε μαθητής -μικρός ή μεγάλος- είναι διαφορετικός στην επίδοση του και στην ταχύτητα ή την ευκολία με την οποία μαθαίνει μία ξένη γλώσσα.

Στα ιδιαίτερα μαθήματα ο καθηγητής προσαρμόζει τον τρόπο διδασκαλίας ώστε να είναι ο πιο ωφέλιμος και αποδοτικός για τον μαθητή και τους στόχους του. Οι καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα λόγω του ότι αμείβονται καλύτερα παρουσιάζουν μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά και προσήλωση στους μαθητές τους.

Επίσης λόγω μεγάλου ανταγωνισμού, τους ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η επιτυχία στην επίτευξη στόχων των μαθητών τους και θα δουλέψουν σκληρότερα ώστε να αποδείξουν την αξία τους αποκομίζοντας καλύτερες συστάσεις και σταδιακή αύξηση της τιμής των μαθημάτων τους αλλά και της διάδοσης της φήμης τους από στόμα σε στόμα.

Στο instateacher θα βρείτε τον ιδανικό καθηγητή/καθηγήτρια για ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών θέτοντας τα δικά σας κριτήρια. Δείτε και συγκρίνετε δεκάδες προφίλ και δίδακτρα και επιλέξτε τον υποψήφιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.